Unha semana é un termo completamente real para perder peso. Unha dieta durante unha semana pode ser útil para o teu corpo ou tamén pode causar danos irreparables para a saúde, todo depende da dieta e do menú. Dixémosche como perder peso nunha semana na casa.

Non é tan difícil perder peso nunha semana na casa. Hai varias dietas expresas sinxelas e baratas que restablecerán 2 kg, 5 kg, 7 kg. E incluso os 10 kg. O resultado final depende das características individuais do corpo e do peso inicial, pero o resultado visible será definitivamente. Non funcionará para eliminar completamente o estómago, as cadeiras e outras abulturas adicionais cunha dieta, necesitas conectar máis deporte para que o corpo obteña as formas desexadas.
Como perder peso nunha semana na casa
Sentado nunha dieta, queremos ver o resultado canto antes. Como a sorte tería, a perda de peso prodúcese gradualmente e unha execución non levará a resultados instantáneos. Recollemos varios trucos que axudarán a achegarnos ao soño apreciado en só unha semana.
Planifique unha dieta
Canto máis coidadosamente planifique o seu menú para o día (ou incluso cunha semana de antelación), o menos probable é que se converta de súpeto no máis próximo ao traballo rápido. Intente tomar o domingo para a compra de produtos con unha semana de antelación e cociñar pratos saudables. Algúns deles pódense conxelar, divididos en porcións e estendéndose en caixas. Escoitando desde o conxelador estes espazos útiles pola noite, pola mañá podes conseguir un xantar preparado para traballar.
Mañá é necesario
O almorzo é a comida máis importante. O estado de ánimo, a enerxía e o apetito durante todo o día dependen del. O gran integral, as proteínas, as graxas saudables despois de espertar axudarán a evitar a aparencia dun forte apetito ata o mediodía. E comendo unha pequena sobremesa pola mañá, abandona facilmente despois do traballo.
Lanches útiles a man
Os lanches dietéticos axudarán a controlar a fame entre as comidas básicas. Se sabes que hoxe, debido a unha reunión importante, terás que perder o xantar, tomar un lanche útil para traballar. Por exemplo, pódese preparar casas de franxas de verduras e froitas. Para non coller unha barra de chocolate no checkout, transporta froitos secos contigo nunha bolsa. Será moi útil unha bolsa de froitos secos ou non fritos no jumper dun coche se estás firmemente preso nun atasco de tráfico.
Beba moita auga
A verdade, que se chama "con barba", pero non se debe esquecer a súa importancia. A cantidade requirida de auga soporta o corpo ao máis alto nivel, especialmente se bebes con sabedoría: un vaso media hora antes das comidas axudará a comer menos, o vaso mellorará o metabolismo 45 minutos despois de comer. Pero beber durante unha comida disolverá o zume gástrico e só retardará a dixestión.
Menos sal
O sal non é azucre e, por suposto, non se engordan. Non obstante, é o sodio contido nel o que leva a un atraso no fluído no corpo e o inchazo. O exceso chámase "peso da auga". Para desfacerse del, reduce o consumo de sal. Na súa forma pura, substitúeo por zume de limón, engadíndoo, por exemplo, ás ensaladas. Non esquezas que a "morte branca" forma parte de produtos enlatados, salsas, queixos (e menor a porcentaxe de graxa neles, máis sal). Nos restaurantes, pídelle ao camareiro que non salte os pratos: podes facelo ti mesmo na mesa ou non facelo en absoluto. Se o poder do hábito é máis forte, elixe opcións cun contido en sodio reducido.
Cea e cea con verduras
Antes de comezar o prato principal, come unha ensalada de verduras ou unha sopa lixeira, por exemplo, un minestron ou unha remolacha (unha crema de sopas, aínda que vexetais, están baseadas na crema e só parecen luz). Así, encherás o estómago con tecido útil, que axudará a comer menos pasta ou poñerá polo menos un bollo da hamburguesa. Ademais, se comes ensalada ao principio, tes menos posibilidades de "esquecelo" ao final.
Coma na casa
A cociña caseira garante o control total sobre a composición dos pratos. Ao mesmo tempo, elimina a ansiedade por calorías ocultas que non o son, e incluso nos pratos de restaurantes máis saudables aparecerán.
Rexeitar produtos brancos
Ademais de sal e azucre, trátase de pan branco, patacas, produtos lácteos gordos: a pedra angular de todas as sede de perder peso (as proteínas non están incluídas nesta lista). Negalos durante unha semana non é tan difícil. A longo prazo, intente usar branco ao mínimo, substituíndo as froitas e verduras de varias cores, grans integrais, proteínas saudables e graxas saudables.

Dieta durante unha semana
Se non ten prazos estritos para a perda de peso, é mellor non perseguir os resultados: perder 5 kg ou máis, elixe unha dieta durante 2 semanas. Canto máis exceso de peso teña, a dieta máis longa a longo prazo debes cumprir. A dieta durante 4 semanas, durante 7 semanas, non só axudará a perder peso sen dano á saúde, senón que tamén dará un resultado a longo prazo. En condicións extremas de perda de peso, o corpo gañará peso tan rápido como o perderá. Ás veces, unha dieta semanal dura non trae o resultado esperado, xa que o corpo comeza a facer reservas, evitando a fame. Unha dieta durante 7 semanas reconstruirá o sistema dixestivo, axudará a restaurar o metabolismo e simplemente desenvolve o seu hábito de comer de forma diferente.
7 semanas e incluso 4 semanas son moi difíciles de observar unha dieta dura. Do hábito, son posibles avarías, son posibles, que, no fondo da fame xeral, causan danos tanxibles. Polo tanto, a dieta durante 3 semanas ou máis se centra en reducir o volume de alimentos, senón en modo de potencia estrita, en porcións (é mellor comer a miúdo en pequenas cantidades), na distribución adecuada de alimentos ricos enérxicamente durante o día (pola mañá - hidratos de carbono complexos, pola noite - proteínas).